Leaked viden om 2pac arbejde

Jeg har analyseret 2Pac værk / arbejde, og har knækket koden til hans musik. Og hvordan Death Row Records blev drevet, da dette er meget hemmelig viden, findes dette indhold kun i mit lukket community Y99 Records. Hvor jeg bestemmer hvem der er egnet til denne viden! Og hvem jeg vil samarbejde med i mit forholdsvis nye pladeselskab, som tænker ud af boksen hvad angår musik og musik business. 2Pac blev likvideret på åben gade, 7 dage inden han skulle fortælle hele verden noget særligt. Men hvad stod han for? Og hvad er mening med hans værker?

Du vil kunne finde svaret her: https://y99records.dk/ som ikke er et salgstrick da det er 100% gratis at bruge!

Hvem er Y99?

Y’et skal udtales engelsk altså ligesom why altså hvorfor, på dansk. Og tallet 99 er et todobbelt tal og består af to cifre, 9 og 9. Og hvis man tror på at tal har en betydning så repræsenterer tallet 99 som følge af positive heltal. Nogle mennesker mener, at tallet 99 har en symbolsk betydning, der repræsenterer fuldendelse, perfektion eller held. Dette kan variere i forskellige kulturelle og spirituelle sammenhænge. Tallet 9 er også et afslutningstal, og dobbelt 9 betyder at det et stærkere afslutningstal. Hånd tegn mæssigt er det djævlens tal altså 666 bare nedad.

Komplet overblik over musikbranchen:

Jeg har gennemført Nordens største musik kursus / forløb. Og jeg har snakket med folk som har arbejdede med de største pladeselskaber. Så jeg har alt i alt fået et godt indblik i en ellers meget hemmelig musikbranche. Og vil gerne lære andre up coming artister op, og samle et hold med et godt netværk, så jeg har lavet Y99 Records, som er en platform for musikentusiaster, men som også er et lukket community, hvor man skal godkendes for at komme ind og deltage i debatten.

2Pac død:

2Pac, også kendt som Tupac Shakur, blev skudt den 7. september 1996 i Las Vegas, Nevada, og døde seks dage senere af sine skader. Mordet på Tupac Shakur er stadig uopklaret, og der er mange teorier og spekulationer om, hvorfor han blev skudt. Læs mere her: https://www.y99music.dk/2023/06/14/2pac-doed/

Musikkens magt:

Musik er ikke bare musik, men har mere magt end man går og tror. Da musik har en kraftfuld indflydelse på mennesker af flere årsager.

Her er nogle af de vigtigste grunde til, at musik har så meget magt: https://www.y99music.dk/2023/06/14/musikkens-magt/

Musik & Kultur:

Musik kan have en betydelig indflydelse på kultur. Musik og kultur er tæt forbundet og påvirker hinanden på forskellige måder: https://www.y99music.dk/2023/06/14/musik-kultur/

Death Row Records:

Jeg vil gerne køre Y99 Records som Death Row Records gjorde i sin tid, og arbejde videre på deres værk, hele verden har kunne se og mærke. Men deres metoder skal gøres, så det passer til den tid, vi lever i nu i 2023. Der er behov for at tænke ud af boksen, hvad angår deres metoder. Jeg vil gerne drive Y99 Records som Suge Knight gjorde ved Death Row Records.

Death Row Records var kendt for at stå for flere ting, der bidrog til dets succes og indflydelse inden for hiphop-musikken. Her er nogle af de faktorer, der bidrog til Death Row Records’ popularitet og succes: https://www.y99music.dk/2023/06/14/death-row-records/