Få Flere Spotify Streams

Savner du at flere streames på din Spotify profil? Her er en ting du kan gøre for at få flere streames uden at komme på de store playlister!
Denne ”Guide” handler ikke om at hvordan du kan komme på playlister, sådan at du får flere streames af den grund!
Denne guide handler mere om hvordan du kan få flere streames uden at komme på de store playlister!

Guiden:
Lave en profil på Hypeddit først!
Link: https://hypeddit.com/
Når du har lavet en gratis profil på Hypeddit, kan du lave det der hedder en ’Download Gate’. Det er et link til en side hvor du kan gi dit track gratis uden at den besøgende skal betalte 1 kr. for det. Men i stedet skal lave en handling for at få sangen gratis!
Du kan vælge mange handlinger din besøgende skal gøre, så som at gi sin E-mail, følge din YouTube Kanal, eller noget helt andet!
Men jeg vil holde mig til Spotify i denne artikel, for at det ikke skal blive for rodet! Men husk der også er andre muligheder!
Det skal også siges at med en gratis profil, kan du kun vælge 1 handling, ellers skal du betale 9$ om måneden for at gå Pro!
Men dette jeg fortæller om her, er selvfølgelig gratis at gøre!
Så kort fortalt lav en gratis bruger, lave herefter en Download Gate, udfyld det hele, og når du kommer til hvad person skal gøre for at downloade sangen, så vælg Spotify og sæt kryds ved begge 2 nemlig ”Follow Profile or Playlist” & ”Save track to fan’s library”!

Jamen det giver mig jo ikke streames???
Nej det giver ikke streames lige nu, men du opbygger en fanbase!
Så det næste du udgiver, kommer ud til flere, og måske kommer på private playlister, og måske snebolden kommer til at rulle sig hurtig stor af den grund!
Husk det med succes! Den kommer ikke i morgen eller dagen efter, der findes ikke en kvik løsning, men succes kommer af det lange seje træk, og ved at arbejde i lang tid uden gevinst!
Så giv dit track ud gratis til dine fans, og lav dine fans om til rigtig fans, nemlig nogle som følger dig på Spotify også!

Hvordan skal jeg komme ud til folk uden en hjemmeside?
Du må meget gerne bruge siden her!
Til at komme ud til mulige fans! Vi tillader meget her, men sletter alt hvad der virker som spam!
Y99 Music har ikke voldsom trafik i nu. Men jeg er meget overbevist om at når der er gået noget tid så vil dette ændre sig til at der vil komme mange mennesker forbi Y99 Music, og evt. også folk som kan være dine mulige nye fans!
Lige nu er det bare et spørgsmål om tid før søgemaskinerne vil opdage Y99 Music forummet, og give den en høj ranking på Google!
Sådan at du som kunstner også kan blive opdaget!

Hvordan ser download siden ud på Hypeddit?
Linket til download siden ser sådan her ud: https://hypeddit.com/track/hoaldm
Dette er linket til mit Engelske track ’Rush’, og du skal være mere end velkommen til at downloade det helt gratis!

Flere Nyheder:
Hvis du vil have flere nyheder? Før de bliver udgivet til de andre?
Så tilmeld dig her: https://www.facebook.com/groups/2856866247972487